Polyagram Kabina Majorka Pvc Ispuna Silver Profil 130x130cm

31.622 rsd sa PDV

Tuš kabine su modernog dizajna, vrhunskog kvaliteta, sa anti-plaque premazom za lakše održavanje.

U tuš kabine ugrađujemo okove od visokokvalitetnog mesinga hromirane specijalnom tehnologojim kako bi imali savršene performanse i dugotrajnosti, ili od visokokvalitetnog prohroma u zavisnosti od modela.

Tuš kabine i paravani za kade izrađeni su od specijalnih, patentiranih, aluminijumskih profila koji su plastificirani u belo ili su od eloksiranih profila.

Ispune kabina i paravana izrađeni su od polistirenskih poluprozirnih ploča, sa specijalnom teksturom koja smanjuje tragove vode, odnosno kamenca, ispuna može da bude i od polukarbonata (3mm) ili kaljenog stakla. Kvalitetni zaptivači, uključujući magnetne zaptivne trake na vratima, sprečavaju bilo kakvo prodiranje vode. Klizna vrata su sa točkićima, pa je za njihovo pokretanje potrebna minimalna sila.

Nema na zalihama

Jedinica mere: KOM
S/N: POLY-1222
Šifra proizvoda: 49884 Kategorije: ,
Polyagram Kabina Majorka Pvc Ispuna Silver Profil 130x130cm
Polyagram Kabina Majorka Pvc Ispuna Silver Profil 130x130cm

Nema na zalihama

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Za ispravno prikazivanje svih sadržaja koristite Google Chrome ili neki drugi napredni pregledač.
preloader